30 Haziran 2015 Salı

3.evlilik yıldönümümüz
Aşk kokan sevgi dolu bir günden herkese kocaman bir merhaba !

  Bu gün 30 Haziran 2015. Bizim 3.evlilik yıl dönümümüz. Zaman ne kadar da çabuk geçmiş. Hala ilk tanıştığımız, çıktığımız gün dün gibi aklımda.

  Eşimle tanışmamız 2006 yılı sonlarına doğruydu. Hani bir insanla ilk tanıştığınızda sanki onu yıllardır tanıyormuş hissi olur ya insanda işte aynen öyle olmuştu. Her şeyiyle tamamen tanıyor gibiydim ve bu bana güven veriyordu. İkimiz de çok gençtik ve resmen birbirimizi büyüttük diyebilirim. Üniversite bitişi, asker gitmesi ve iş bulma süreçlerinden sonra evlilik yolunda adımlarımızı attık ve bu günlere kadar geldik.

evlilik yıldönümü


 Bilenler bilir eşim Makina Mühendisi :) Mühendis bir eşle yaşamanın kolaylıkları olduğu gibi zorlukları da var. Elinden her iş gelir. Öyle bir yerleri tamir ettirmek için hemen bir ustaya ihtiyacınız olmaz. Bunlar  iyi tarafları.


 Gelelim diğer tarafa :) Bir şeyi dolambaçlı yoldan söylerseniz sizin ne demek istediğinizi anlamaz. Ona açık olmanız lazım. Ne istediğinizi tüm ayrıntılarıyla vermeniz gerekir. Eee ne yapayım onca yıldan sonra buna da alıştım :)





  Ama yufka yürekli olması, kendinden çok beni düşünmesi ( ki ben de öyleyimdir yer yer :) ) kafa dengi olması beni benden almaya yetiyor zaten.

  Bir insanın hayatında sevdiği biri olması onu her açıdan hayata bağlıyor. Kendine dikkat etmesini, bir şeyler katmasını ve böylece geliştirmesini sağlıyor. Eşim her anlamda benim daha iyi olabilmem için hep arkamda durdu. Şükürler olsun içimde hiçbir isteğim ukte kalmadı ki buna keman çalmam da dahil :)

 Son zamanlarda tek eksiğimin (ona göre tabi:) ) araba kullanmak olduğunu söylüyordu ki bunu da onun zorlamasıyla başardım. İyi ki de zorlamış beni.

 Allah herkese gönlüne göre bir aşk, gönlüne göre bir eş nasip eder inşallah. Sevdiğiniz kişiyi bulunca sakın bırakmayın onu ve sımsıkı sarılın. Çünkü kolay kolay bir başkası sevilmiyor..

Sevgiyle kalın

Hoşçakalın






38 yorum:

  1. Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun! inşallah bizim de böyle kutlayacak nice günlerimiz olur evlendiğimizde sizin gibi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım..İnşallah gönlünüze göre olur..

      Sil
  2. allah daha nice uzun yıllar nasip etsin canım ağzınızın tadı hiççç bozulmasınnnn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım.. Senin cimcimeler gibi bizim de olur inş. :)
      Cümlemizin ağzının tadı hiç bozulmasın

      Sil
  3. mutluluğunuz daim olsun tatlım

    YanıtlaSil
  4. Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun. Mutlu seneler dilerim...:) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Aşk dolu daha nice seneler canım:))

    YanıtlaSil
  6. nice güzel yılları beraber geçirirsiniz inşallah. Minnakk bebişlerin saçını başini yolduğu o güzel günleri de görelim <3 :* :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin inş. canım...Hahaha hiç güleceğim yoktu canım ya süpersin..İnşallah minnak minnak bebişler saçımı başımı yolar ben de size gösteririm :)

      Sil
  7. Daha nice seneleri eşinizle geçirmeniz dileğiyle..
    Eşinizin dolambaçlı yollarla anlattıklarınızı anlamaması mesleğinden değil erkek olmasından bence:) bizde de var da ordan biliyorum. :) Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Elbette erkeklerin genelinde var ama kendi mesleğinden birçok arkadaşı ve eşleriyle konuşunca ortak noktalarının çok olduğunu gördüm. Mesela makinaların talimatları olmalı diyor iş yerinde de öyle ya :) Çamaşır mak. ve bulaşık mak. talimat yazayım koyayım yanına dedi :)

      Sil
  8. Sevgi dolu nice yıllar dilerim.

    YanıtlaSil
  9. Sevgi dolu gececek nice yillara..

    YanıtlaSil
  10. Mutluluğunuz daim ve sonsuz olsun... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tşk ederiz :) Amin inş. cümlemizin mutluluğu daim olsun..

      Sil
  11. Nice 3er 5er seneler dilerim. Ağzınızın tadı hiç bozulmasın :)

    YanıtlaSil
  12. Mutluluğunuz daim olsun,nice mutlu yıllar diliyorum.

    YanıtlaSil
  13. merhaba canım blogunu yeni keşfediyorum bayıldım severek takip edicem :) bende bloguma beklerim tatlım http://fundanndunyasi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bloguma hoş geldin canım.. Hemen bloguna ışınlanıyorum :)

      Sil
  14. Merhaba Blog dünyasına yeni katıldım bloğunu yeni keşfettim yeni arkadaşlıklar kurmak için bende geldim bloguma beklerim... http://cileklireccel.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bloguma hoş geldin canım.. Bloguna hemen göz atıyorum :)

      Sil
  15. Öncelikle mutluluğunuz daim , Allah yüzünüzü hep güldürsün. Darısı isteyenlere(not: banada :D) olsun. :) Blogunuzu takibe aldım bana da bekliyorum. :) http://guldentavsiyeler.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  16. yıl dönümüzün kutlu olsun canım :)
    blog keşif etkinliğinden geldim :) bloğunu takipe aldım.. Benim bloğum kozmetik, makyaj ve bakım önerileriyle ürün yorumlarıyla dolu. herkesi bloğuma beklerim
    blog:http://senbenvehayat.blogspot.com.tr/
    inst:https://instagram.com/evintekkizimona/

    YanıtlaSil
  17. Ayyy cnm benim, ne güzel bir sevgi, ne hoş bir anlatım, Allah mutluluğunuzu daim etsin, sonsuza kadar sürsün tatlıcım ;))

    YanıtlaSil
  18. ayy ne güzel tebrikler umarım daha nice yıl dönümlerini beraber geçirirsiniz mutluluk ve sağlık ile :)

    YanıtlaSil
  19. alah bozmasın. nazarlardan korusun. ne güzel samimi paylaşımlar :)
    takibe aldım sizi

    bende beklerim iadeyi ziyarete :)

    YanıtlaSil