19 Aralık 2014 Cuma

Concealer ve göz çevresi bakim kremi önerileriniz?
  Günaydın blog dostlarım

   Geçen haftadan beri yoğun olduğumdan dolayı yazamadım ama hepinizi takipteyim. Yazamasam da yazıklarınızı okuyorum. Bugün sizin tecrübelerinize iki konuda danışmak istiyorum.

    Birincisi makyaj konusunda aman aman bir bilgim yoktur. Kendi çapımda okuyup öğrenmeye çalışıyorum. Benim sorunum göz altı kapaklarımla cildim arasındaki ren uyumsuzluğu ! Mosmor değil elbet ama o aradaki renk farkı benim canımı sıkmaya yetiyor. Vitamin eksikliğinden ya da genetikte olabilir diye okudum. Ama ben göz altımdaki renk farklılığının bir şekilde kapatılmasını istiyorum. Hangi göz altı kapatıcısını önerirsiniz?

    İkincisi göz çevresi için hangi kremi kullanmamı önerirsiniz? Loreal Paris  Youth Code Gençlik Şifresi göz bakım kremini kullandım. "Memnun kaldım mı?" fena değildi ama tekrardan da almadım.

   Şimdi bu iki konuda bana yardımcı olabilirseniz çok ama çok mutlu olurum. Lütfen dostlar beni aydınlatın :) En azından siz neler kullanıyorsunuz ve nasıl etkileri var? Kullandığınız ürünlerde umduğunuzu bulabildiniz mi?

   Cevaplarınız benim için çok ama çok önemlidir. Heyecanla ve merakla cevaplarınızı bekliyorum.


  Kocaman öpüldünüz :)

19 yorum:

  1. Göz çevrem için krem kullanmıyorum o konuda çok bilgisizim fakat göz altlarım için daha dün akşam watsons da satış elemanlarına sordum çok renk farkı olmadığı için far dedi birde garnier in roll on göz altı kapatıcısıda iyi diyorlar ama kullanmadım ben :( pek yardımcı olamadım ama (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fikirlerini söylemen bile benim için büyük bir önem taşıyor canım..Teşekkür ederim. Garnier'in roll on kapatıcısını duydum ama kullananlardan yorum almak gerekiyor sanırsam

      Sil
  2. Göz altı morlukların genetik mi dermatolaga göründünmü bilmiyorum ama kapatıcı olarak turuncuya yakın kapatıcılar kullan en güzel onlar kapatıyor kendimden biliyorum.Marka olarak ysl touche eclat işini çok iyi yapıyor ama uygun olsun dersen nuxe un kapatıcısına ve pastelin kapatıcısını öneririm.Krem konusunda ise morlukları kesin yokeden bir krem yok fakat la roche posay ıntense yeux bence başarılı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım merahaba..Öncelikle teşekkür ederim. Dermatolaga görünmedim ama kendimi bildim bileli var. Genetik olsa gerek :) Morluklar kesin yok olmuyor evet ama kullandığım ürünlerle tam kapansa ne güzel olur diyorum :) Önerdiğin ürünlere hemen bakacağım..

      Sil
  3. ben geçen haftasonu Rossmann'a gittiğimde Rival de Loop'un gözaltı kapatıcısını aldım çok beğendim bulunduğun şehirde Rossmann varsa kesinlikle al yoksa essence'in göz altı concealer'ı güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Var canım olmaz mı :) Hemen ilk fırsatta bakacağım..Çok teşekkür ederim canım

      Sil
    2. canım tek mi aldın sanırım bir de paletli olanı var ?

      Sil
  4. Maybelline öneriyorum morluklar için.. Tamamen kapatıyor ve doğal bir görünüm oluyor..

    YanıtlaSil
  5. canım eğer morluk gibiyse buz koy bence. bi arkadaşımın da öyle bir problemi vardı sabah kalkınca buz koyuyodu geçti sonra. deneyebilirsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım aslında mor gibi değil ama bildim bileli var :) oyüzden geçirecek birşey olduğunu sanmıyorum ama en azından kapatsın diye düşünüyorum :)

      Sil
  6. Gözaltın için Estee Lauder'ın bb kremini tavsiye ederim. Kırışıklıklara da dolmuyormuş ürün tabi kırışıklıkların varsa bu ek bilgi önemli :D Bunun yanı sıra yine Estee Lauder'ın Eye Balm'ı var o iyi bir krem bir de Kiehls var arkadaşım çok memnun markadan. Gözaltı kapatıcı kullanacaksan muhakkak renkli nemlendirici tarzında bir şey al diğerleri epey hırpalıyor cildi :(

    YanıtlaSil
  7. Kiehls'in avokadolu kreminin cok iyi oldugunu duymustum en kisa surede ben de deniycem onun disinda goz alti kapaticisi olarak MAC prolongwear oneririm oncesinde mutlaka cok iyi nemlendirilmeli goz cevresi yoksa kurutabiliyor

    YanıtlaSil
  8. Ben goz çevresi kremi olarak Loreal Paris Youth Code Gençlik Şifresi'ni kullaniyorum ve hatta yien ayni serinin gunduz ve gece kremlerini de kullaniyorum. çok memnunum.
    Concealer olarak da su an Maybelline 'in Fit Me urununu ve Estée Lauder Double Wear 02 Light Medium kullaniyorum. niye ikisi cunku ikisinin de methini cok duydum blogger arkadaslarimda. kararsiz kaldim ve ikisini de aldim, yani fiat farki baya var aralarinda. hangisi daha iyi dersen Estée lauder daha kalici ve daha kapatici. 1 hafta falan oldugu için daha kesin bir fikir soylemek dogru olmaz sanirim ama simdilik Estée Lauder onde gidiyo. sonra blogumda ikisi hakkinda da detayli bir hazirliyacagim zaten, gorusmek uzre sevgili blogger, bye bye!
    Sulti's bir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım günaydın..Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim. Ben de Youth Code kullanıyordum. Ama pek bir etki göremedim. Diyeceksin ki "nasıl bir etki olmasını bekliyordun ?" bilmiyorum :) Diğer söylediğin ürünlere de hemen bakacağım..

      Görüşmek üzere

      Hoşçakal canım

      Sil
  9. göz çevresi kremi olarak clinique all about eyes ve mac fast response eyes kremlerini kullandım ikisinden de çok memnun kaldım. ama Clinique ürünlerini bu konuda daha çok tercih ediyorum. Concealer olarak The Balm'ın Time Balm'ından, Mac Mineralize Concealerdan ve Bourjois healthy mix concealer'dan çok memnun kalmıştım. Benefit Fake up kapatıcı benim için kapatıcı olarak gereksizdi (bknz http://makyajcigeldihanim.blogspot.com.tr/2014/11/benefit-fake-up-kapatc.html ) ayrıca yves rocher Flawless Finish Corrector'unu sadece cildimdeki kızarıklıklar için falan kullanıyorum göz altı için hem yeterince kapatamıyor hem kalıcı değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim değerli yorumların için..Sizler kadar makyaj ürünleri konusunda bilgili değilim malesef:( Söylediğin ürünlere göz atacağım. Bütçemi sarsmadan ürünleri almam lazım :) Yoksa makina müh. eşim beni vurur hahahah :)

      Sil