22 Aralık 2015 Salı

Ev Konforunda İngilizce Eğitimi


Son zamanlarda artan online işlemler arasında eğitimler bulunmaktadır. Bu eğitimler ile ister çalışan olsun, ister öğrenci, ister ev hanımı herkes için kendine en uygun zaman aralığında yapılabilmektedir. Bu da bilginin daha geniş kesimlere ulaşması anlamına gelmekte ve internet doğru kullanıldığında kendinizi her an geliştirebileceğiniz aktif bir eğitim kurumuna dönüşmektedir. Online İngilizce Eğitimi almak için konuşarak öğren sistemine başvurabilir ya da aklınızda sistemin nasıl işlediğine dair soru işaretleri varsa ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. Özellikle sistemin ana çalışma mantığı konuşarak ingilizce öğrenme üzerine kurulmuş olmakta ve bu sayede oldukça kaliteli eğitimler almak için fırsatlar oluşturulmuş olmaktadır. Ana dili ingilizce olan eğitmenlerin de verilecek eğitimlerde katkıları çok büyük olmaktadır. Telaffuz İngilizce eğitiminin en çok zorlanılan kısmı olmakta, bu nedenle konuşma alanında net telaffuzlar dinleyerek eğitim almak sizin aksanınıza da yansıyacak bir özellik olacaktır.

Pratik alanında başlayan eğitimler tamamen pratik çerçevesinde devam etmekte ve tüm konu başlıkları ingilizce olarak işlenmektedir. Bu yurt dışı dil okullarında sağlanan başarıyı getirecek en önemli kurallar arasında yer alır. İngilizce eğitimi herkes alabilir. Ancak cümle kurmak daha çok cesaret işidir. Dilin İngilizce kelimelere alışması için daha çok pratik yapılmalı ve doğru kulak aşinalığı oluşturarak doğru telaffuzlarla ilerlenmelidir. Konuşabilmek için sadece eğitim zamanlarında değil, bir arkadaşınızla da İngilizce Diyalog çalışmaları yapabilirsiniz. Adın ne, nerelisin, yaşın kaç, saat kaç gibi cümlelerle başlayan diyalogların zaman içerisinde mesleklere daha sonra ise günlük aktiviteleri anlatmaya kadar gitmesi gereklidir. İşte, alışverişte, okul da kullanılan diyalogların öğrenilmesi için İngilizcenin hayatınız içerisine tamamen girmesi anlamına gelecektir.

Telaffuz ve yazım farklılıklarını doğru bir şekilde kullanabilmek için konuşmanın yanında okuma, dinleme gibi materyallerden de yardım alınmalıdır. http://www.konusarakogren.com/blog/ingilizce-sayilar/ bu başlık altında sayılarla ilgili bilgiler bulabilir ve cümle içerisinde doğru kullanımları hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz. Sayılar özellikle çocuk yaşlardan başlanarak öğretilmeye başlayan kelimeler arasındadır. Zero- one- two- three- four- five- six- seven- eight- nine rakamların ingilizce yazılışları olmaktadır. Sırası ile 0- 1- 2- 3- 4- 5- 6- 7- 8- 9 olarak ta Türkçeleri sıralanabilir. Okunuşlarının da farklı olduğu unutulmamalı ve sayılar çalışılırken yazılı metinler üzerinden ezberlemelerin yapılması ile hem okunuşları ve hem de yazılışları ile hafızalara yerleştirilmiş olacaktır. Bu aşamadan sonra ise 10- 20- 30- 40 gibi ara sayıları öğrenerek yüze kadar sayabilmek mümkündür. Çünkü sayılar bu duraklarda değişmekte ve tekrardan önlerine rakamları alarak okunmaya devam etmektedir. 20- twenty olurken 21- twenty one olarak okunacaktır. Bu durakları ise ten- twenty- thirty- forty- fifty,sixty, seventy, eighty, ninety ve Ahundred olarak sıralanabilir. Rakamlar, harfler yazma ve konuşma alanında temeller olmakta ve temelden itibaren kaliteli bir eğitim için her adımda verimli çalışmalar yapmak gerekli olmaktadır.

2 yorum:

  1. Çok faydali bir sistem. Konuşarak öğrenilir ingilizce

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım..Konuşmadan mümkün değil. Tabi ki konuşmak için cesaret edilmesi ve bir adım atılması gerekiyor..

      Sil